Cum comand

Comand simplu si in siguranta de la Motor Inn

Noi, echipa Motor Inn, incercam sa pastram continutul din magazinul on-line motor-inn.ro updatat la zi. Informatia transmisa in site este o prioritate pentru noi pentru a oferi toate detaliile de prima oara, fara a crea confuzie sau a necesita cautari suplimentare.

Site-ul a fost creat pe o platforma personalizata pentru a oferi utilizatorilor o experienta cat mai placuta, cu informatiile structurate si intuitive. 

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi din meniu submeniul dorit. In partea stanga vei gasi criterii de cautare care te vor ajuta sa gaseti simplu si rapid ce ti se potriveste cel mai bine. Odata ce ai gasit produsul cautat, trebuie sa-l deschizi si sa-l adaugi in cos.

Poti comanda fara se fii nevoit sa te loghezi pentru a economisi timp. Intra in sectiunea Cosul meu si urmeaza pasii spre finalizarea comenzii. La final alegi modalitatea de livrare si de plata: ramburs, in magazin sau cu card.

Pentru detalii de costuri de livrare, verifica informatiile in "Livrarea comenzilor"

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la telefon sau pe e-mail. 

 

Motor-inn.ro ofera servicii profesionale clientilor sai deoarece avem experienta, avem disponibilitate, avem vointa sa va ajutam si pentru ca lucram cu cei mai buni furnizori pe care ni-i alegem cu atentie.

 

* Pentru unele produse este posibil sa se solicite avans sau plata integrala inainte de a fi livrate