Despre Noi

MOTOR-INN, iti alimenteaza pasiunea!

Motor Inn a aparut in 2010 si s-a nascut din pasiunea pentru motociclism, intr-o perioada gri in care multi isi inchideau portile afacerilor. Pasiunea ne-a determinat sa mergem mai departe si sa facem fata tuturor dificultatilor.  Drumul nu a fost unul usor, dar, uitandu-ne inapoi, si acum am fi luat aceleasi decizii pentru ca nu avem cum sa renuntam la visul nostru.

Calitatea produselor si a serviciilor sunt prioritatea noastra, de aceea toate produsele pe care le comercializam sunt de calitate superioara si nu vindem ceva ce noi n-am purta.

Intotdeauna am adus si produse de nisa, unele fiind mai putin cunoscute in Romania, dar nu ne-am speriat, deoarece prin calitatea lor si beneficiile aduse am putut sa le promovam.

Unele dintre brandurile cu care ne mandrim si pe care le-am adus noi pentru prima oara in Romania sunt Klim, Enduristan, Ram Mounts, O’Neal, Scorpion, Motion Pro, Tubliss, Tusk, PIAA si multe altele. Ne imbogatim continuu portofoliul de parteneri si produse si, credem noi, oferim una dintre cele mai variate game de produse moto din Romania.

 

KLIM produce unele dintre cele mai bune echipamente moto din lume, specializate pentru adventure, touring si off-road, iar pentru snowmobile au o intreaga colectie separata, fiind lideri in domeniu. Siguranta, confortul si calitatea sunt valori fundamentale care se regasesc in fiecare produs Klim, facand brandul Klim unul premium.

ENDURISTAN: este o firma din Elvetia in care detinatorii companiei sunt aventurieri, ei insisi pasionati de motociclism. Produc genti pentru bagaje soft, impermeabile si versatile, foarte rezistente la intemperii si modulare.
RAM MOUNTS este un producator pentru suporti de telefoane, GPS, tablete de calitate foarte buna si foarte modulare.

Cu foarte multi clienti de-ai nostri ramanem in relatii foarte bune, de prietenie chiar. Incercam sa oferim suport prin sfaturile noastre, ce trasee sa incerce, sfaturi despre condus si multe altele.  Esti intotdeauna bine venit in magazinul nostru si te asteptam la o cafea ca sa mai vorbim despre pasiunile noastre.

Te rugam sa aunci o privire si pe pagina de Facebook @MotorInnRo si Instagram @motorinn.ro, pe Google, Maps, Waze, Youtube si Relive (Motor-Inn) si nu in ultimul rand sa ne lasi si un review.